English menu (for dutch see below)

CHICCHETTI: bar snack

OLIVE: Sicilian olives & spicy nuts 5
CROSTINI: home mixed bruschetta’s 8
ARANCINI: deep fried Sicilian risotto ball, bolognese ragout & truffle mayo 9

ANTIPASTI hot and cold starters

PARMIGIANA: baked eggplant, smoked scamorza, tomato sauce, parmesan &,basil 12
VITELLO TONNATO: sous vide cooked veal, tuna tartar, capers & croutons 13
BURRATA: seasonal greens, black anchovies & bread crumb 13
MISTO FRITTO: deep fried baby calamari, king prawns, French beens & garlic mayo 15
QUAGLIE: pan fried quail, smoked eggplant sauce, confit tomato & baby zucchini 16
SCALLOPS: carrots and ginger musseline, grilled asparagus, pancetta & bread crumb 17
SICILIAN SASHIMI X 2: selection of raw prawns, scallops, swordfish & tuna tartar 22
TAGLIERE: selection of cured meat, cheeses, grilled & marinaded veggy 24/32

CUCINA: pasta and mains dishes

FORNO: baked ring pasta, beef & pork ragout, eggplant, scamorza cheese, parmesan & basil 15
GNOCCHI: homemade spinach gnocchi, buffalo ricotta, crispy pancetta, confit tomato & parmesan 16
RAVIOLI: homemade filled seabass & potato, vongole, bottarga & chives 18
TAGLIATELLE: wild rabbit ragout, capers, celery, olives & Tuscan pecorino 17
RISOTTO: Mussles, prawns, spinach cream & salmon roe 18
TAGLIATA:grilled ribeye steak, sauteed artichoke, rocket, parmesan & balsamic 22.50
PESCE DEL GIORNO: 24

INSALATE E CONTORNI: salads and sides

PATATE: roasted potato, parmesan, parsley & truffle mayo 5
PANZANELLA: cherry tomato, cucumber, basil, red onion & socked bread in vinegar 6
BROCCOLINI: pan fried baby broccoli, garlic, mint & pecorino 6
INSALATA PRIMAVERA: rocket, zucchini, fennel & parmiggiano 8

DOLCI: dessert

AFFOGATO: scoop of vanilla ice cream & shot espresso 5.5
SGROPPINO: bio lemon sorbet,vodka, prosecco & lemon zest 7
TIRAMISU: homemade classic tiramisu 6.5
PANNA COTTA: cold milk custard, pineapple carpaccio, ginger & mint 7
TORTA DEL GIORNO: cake of the day 7.5
SELEZIONE DI FORMAGGI: selection of cheeses, fruits & jam 12

WINES

Sparkling

Prosecco Le Carline, Bio                                             6.5/25

Cuvee Millesimato Solaragnese                                   5/20

WHITE

Chardonnay Le Carline Veneto Bio                             5.5/22

Pinot Bianco Cembra Trentino D.O.C,                        6/26

Verdicchio di Castelli di Jesi – Vigna di Gino Bio        6/27

Crudo Catarratto Zibibbo Bio                                     7/27

Lison Le Carline Veneto Bio                                       32

Ciuri Terrazze Dell’ Etna Nerello Mascalese              35

Nymphis Coda Di Volpe Beneventana IGP               37

Donnalaura D.O.P Falanghina Sannio, Bio               45

ROSE’

Orchis Purpurea Igp Beneventano Aglianico Bio      6/25

 

                                           RED

Merlot Le Carline Bio                                                     5.5/22

Rosso Piceno Vigna di Gino Biodynamic 2015             6/26

Montepulciano D’Abruzzo Doc Terra Viva 2014 Bio     7/28

Chianti Ridolfi Rocchetto DOCG                                  32

Valpolicella Superiore Mesal 2011                                42

Iovi Tonan Aglianico del Taburro DOCG                       50

Pecchenino Barolo San Giuseppe                               65

Dutch menu

CHICCHETTI snacks

OLIJVEN: Siciliaanse olijven & pittige noten 5

CROSTINI: selectie van gemixte bruschetta’s 8

ARANCINI: gefrituurde risotto ballen met bolognese ragout & truffelmayo 9

ANTIPASTI koude & warme voorgerechten

PARMIGIANA: gebakken aubergine, gerookte scamorzo, tomatensaus, parmezaan & basilicum 12

VITELLO TONNATO: sous vide gegaard kalfsvlees, tonijntartaar, kappertjes & croutons 13

BURRATA: seizoensgroente, zwarte ansjovis & broodkruimels 13

MISTO FRITTO: Gefrituurde babycalamaris, reuzegarnalen, Franse bonen & knoflookmayo 15

QUAGLIE: in de pan gefrituurde kwartel, gekonfijte tomaat, baby courgette & gerookte auberginesaus 16

SCALLOPS: mousseline van wortel & gember, gegrilde asperges, pancetta & broodkruimels 17

SICILIAANSE SASHIMI X2: selectie van rauwe garnalen, coquille, zwaardvis en tonijntartaar 22

TAGLIERE: selectie van vlees, kaas, gegrilde & gemarineerde groentes 24/32

CUCINA: pasta & hoofdgerechten

FORNO: gebakken ringpasta, ragout van rund & varken, aubergine, scamorza, parmezaan & basilicum 15

GNOCCHI: Huisgemaakte spinazie gnocchi, buffel ricotta, knapperige pancetta, gekonfijte tomaat & parmezaan 16

RAVIOLI: huisgemaakte ravioli gevuld met zeebaars & aardappel, vongole, bottarga & bieslook 18

TAGLIATELLE: ragout van wild konijn, kappertjes, celderij, olijven & toscaanse pecorino 17

RISOTTO: mosselen, gamba’s, spinaziecreme & zalmeitjes 18

TAGLIATA: gegrilde ribeye steak, sauteed artisjok, rucola, parmezaan & basilicum 22.50

PESCE DEL GIORNO: 24

INSALATE E CONTORNI salades en bijgerechten

PATATE: geroosterde aardappel, parmezaan, peterselie & truffelmayo 5

PANZANELLA: cherrytomaat, komkommer, basilicum, rode ui & brood 6

BROCCOLINI: in de pan gefrituurde broccoli, knoflook, munt en pecorino 6

INSALATA PRIMAVERA rucola, courgette, venkel & parmiggiano 8

DOLCI: dessert

AFFOGATO: vanille ijs met espresso 5.5

SGROPPINO: bio limoen sorbetijs, wodka, prosecco & limoen schaafsel 7

TIRAMISU: klassieke huisgemaakte tiramisu 6.5

PANNA COTTA: met een ananas-carpaccio, gember en munt 7

TORTA DEL GIORNO: cake van de dag 7.5

SELEZIONE DI FORMAGGI: selectie van kaas, fruit & jam 12

WINES

Sparkling

Prosecco Le Carline, Bio                                             6.5/25

Cuvee Millesimato Solaragnese                                   5/20

 WHITE

Chardonnay Le Carline Veneto Bio                            5.5/22

Pinot Bianco Cembra Trentino D.O.C,                       6/26

Verdicchio di Castelli di Jesi – Vigna di Gino Bio       6/27

Crudo Catarratto Zibibbo Bio                                     7/27

Lison Le Carline Veneto Bio                                       32

Ciuri Terrazze Dell’ Etna Nerello Mascalese              35

Nymphis Coda Di Volpe Beneventana IGP              37

Donnalaura D.O.P Falanghina Sannio, Bio                45

ROSE’

Orchis Purpurea Igp Beneventano Aglianico Bio       6/25

RED

Merlot Le Carline Bio                                                5.5/22

Rosso Piceno Vigna di Gino Biodynamic 2015          6/26

Montepulciano D’Abruzzo Doc Terra Viva 2014 Bio   7/28

Chianti Ridolfi Rocchetto DOCG                                  32

Valpolicella Superiore Mesal 2011                               42

Iovi Tonan Aglianico del Taburro DOCG                       50

Pecchenino Barolo San Giuseppe                               65